sociaal culturele activiteiten

Welkom bij AKKU-Lochem

... om meer leven toe te voegen aan je jaren


Al twintig jaar lang organiseert AKKU-Lochem sociaal-culturele activiteiten voor 55-plussers. We kunnen ons verheugen in een nog steeds groeiende schare bezoekers die zich echt thuis voelen bij AKKU.

Belangrijkste pijler is het AKKU-Eetcafé dat van september tot en met juni om de veertien dagen op donderdagen wordt gehouden in de Stadslounge van de Lochemse Schouwburg (Oosterwal 22, Lochem) en daarna in restaurant Mondani (Graaf Otoweg 6, Lochem). Inloop Stadslounge vanaf 10.15 u., start lezing 11.00 u., lunch Mondani: 12.30 u.
Het programma bestaat uit boeiende lezingen over cultuur, natuur, muziek, reizen, wetenschap, historie enz. Daarnaast biedt het AKKU-Eetcafé ook presentaties en miniconcerten. En als afsluiting steeds een warme lunch. Al met al zorgt het programma voor een zinvolle en plezierige tijdsbesteding! 
Gemiddeld bezoeken zo'n 80 mensen de tweewekelijkse lezingen. 
In de Stadslounge is plaats voor maximaal 125 bezoekers. Aan de lunch kunnen maximaal 50 mensen deelnemen.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden voor de lezing/lunch en ook niet voor alleen de lezing.

Mede door middel van deze site houden wij u op de hoogte van wat AKKU-Lochem voor u en wat u voor AKKU-Lochem kan betekenen.

AKKU heeft als stichting geen leden maar wel Vrienden. De Vrienden zijn inhoudelijk nauw betrokken bij het werk van AKKU-Lochem en ontvangen twee keer per jaar een nieuwsbrief. Door Vriend te worden steunt u door uw jaarlijke donatie AKKU-Lochem en kunt u deelnemen aan de extra Vrienden-activiteiten: excursies en etentjes. Klik op 'Vrienden van AKKU' voor meer informatie.

AKKU wordt gesponsord door : Gemeente Lochem, Rabobank, Fonds 1819, Foto Modern Lochem en Sitework Creative Websolutions.

websitebeheer: Toon Sesink

binnenkort op het programma